Acasă Breaking News Pe Facebook, comentarii negative în lanţ la adresa Preşedintelui, după desemnarea Vioricăi...

Pe Facebook, comentarii negative în lanţ la adresa Preşedintelui, după desemnarea Vioricăi Dăncilă, în funcţia de premier

DISTRIBUIȚI

Decizia de a o desemna premier pe Viorica Dăncilă afectează pagina de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis, după ce mai mulţi utilizatori au decis să-şi retragă ”like-urile”. În plus, postările preşedintelui sunt asaltate de tot mai multe comentarii negative.

”Slăbiciunea şi oportunismul, laşitatea şi pretenţiile nu merg împreună, domnule Preşedinte. I-aţi trădat pe români, dintr-un calcul meschin. Culmea e că, veţi descoperi prea târziu, aţi judecat cu totul greşit, fiindcă alegătorii văd şi penalizează fariseismul”, este unul din sutele de mesaje negative primite de Klaus Iohannis după decizia din această seară.

”De cand sunteti presedinte, a fost un singur moment cand am simtit ca nu v-am votat degeaba, in ianuarie 2017, cand ati iesit in strada, alaturi de manifestanti. In rest, acelasi mesaj: “sunt ingrijorat”. As vrea sa va anunt ca noi, cei care v-am votat suntem disperati, am depasit stadiul de ingrijorare in decembrie 2016. “Ingrijorarea” dvs legata de desemnarea rapida a unui prim ministru pentru a evita “instabilitatea” pare de-a dreptul ridicola in contextul in care tara este condusa de un an de o gasca de indivizi a caror singura preocupare este sa faca legi ce sa ii scape de inchisoare/permite sa fure fara urmari negative. Asta e adevarata instabilitate, sa permiteti in continuare acestor indivizi fara nici o viziune/cunostinte tehnice/administrative in domeniile de care e nevoie intr-un guvern/parlament sa fie la putere. Daca nu am fi avut parlament si guvern in ultimul an, cred ca tara ar fi fost mai stabila decat e cu cei de acum. Deci nu va mai “ingrijorati”, actionati!”, este mesajul unui alt utilizator furios.

De asemenea, în doar 15 minute, în jur de 100 de utilizatori şi-au retras ”like-ul” de pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

Ştire preluată de pe: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here