Acasă General Adela Popescu s-a reîntâlnit cu fostul iubit, Dan Bordeianu, dupa 11 ani

Adela Popescu s-a reîntâlnit cu fostul iubit, Dan Bordeianu, dupa 11 ani

DISTRIBUIȚI

Adela Popescu a avut parte de o întâlnire de gradul zero cu fostul său iubit, actorul Dan Bordeianu. Cei doi s-au revăzut în platoul emisiunii pe care vedeta o prezintă la Pro TV.

Înainte de a se căsătorii cu prezentatorul Radu Valcan, Adela Popescu a trăit o poveste de dragoste cu actorul Dan Bordeaianu, care i-a fost coleg în telenovele care s-au bucurat de mare succes la public.

Zilele trecute, Adela Popescu s-a reîntâlnit cu fostul ei iubit, chiar la emisiunea pe care ea o prezinta la ProTV “Vorbeste lumea”.

Întâlnirea dintre cei doi a fost una plăcută, însă discuțiile dintre ei s-au rezumat la viața lor de acum, fiecare cu copil.

„Cum a dormit pitica? Noi…ca între părinţi…asta e întrebarea! Ca să ştii cum ai ziua, bună sau rea! Cum a dormit copilul?”, l-a întrebat Adela Popescu pe fostul ei iubit.

„A dormit bine, da. Eh, în perioada asta e un pic mai dificil. Am fost un pic răciţi. Îi ies dinţişorii…Simţim nevoia să ne trezim din oră în oră, drept pentru care soţia mea e un pic mai obosită decât mine, dar n-am de ce să mă plâng”, i-a răspuns Dan Bordeianu celei cu care a format un cuplu.

Având în vedere sentimentele puternice pe care le aveau cândva unul pentru celălalt și presupunerile tuturor că se îndreaptă către altar, ne putem doar imagina că a fost destul de greu nu neapărat să se revadă, cât să-și povestească fericirea și bucuriile pe care fiecare le trăiește acum cu altcineva, în familia actuală.

S-a zvonit la momentul respectiv, mai exact cu 11 ani în urmă, că Adela și Dan s-au despărțit din cauza faptului că actorul i-ar fi fost infidel și ar fi înșelat-o chiar pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire ca-n filme”, cu o angajată care asigura figurația.

Atât Adela Popescu, în vârstă de 31 de ani, cât și Dan Bordeianu, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în 2015, Adela a ajuns la altar cu Radu Vâlcan, cu care are un băieţel, pe Alexandru, în timp ce Dan Bordeianu s-a căsătorit cu Teodora şi are o fetiţă, pe Maria.

Sursa: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here