Acasă Breaking News Klaus Iohannis: Susţinem implementarea riguroasă a sancţiunilor internaţionale impuse Coreii de Nord

Klaus Iohannis: Susţinem implementarea riguroasă a sancţiunilor internaţionale impuse Coreii de Nord

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, cu prilejul vizitei premierului Japoniei, Shinzo Abe, că România a condamnat ferm acţiunile provocatoare ale Coreii de Nord, afirmând că speră ca eforturile comunităţii internaţionale să conducă la soluţionarea durabilă a acestui dosar complex.

După cum este bine cunoscut, România a condamnat ferm, de fiecare dată, acţiunile provocatoare ale Coreii de Nord şi susţine implementarea riguroasă a sancţiunilor internaţionale impuse prin rezoluţiile Consiliului de Securitate al ONU şi prin deciziile la nivelul Uniunii Europene. România a făcut în mod repetat apel la abţinerea de la noi provocări din partea Coreii de Nord”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în declaraţia comună pe care a susţinut-o, la Palatul Cotroceni, alături premierul Japoniei, Shinzo Abe.

Klaus Iohannis a afirmat că spera ca eforturile concertate ale comunităţii internaţionale vor duce la soluţionarea durabilă a acestui dosar complex.

”Sperăm că eforturile concertate ale comunităţii internaţionale, ale tuturor actorilor implicaţi, vor duce la angajarea într-un dialog credibil, care să conducă la soluţionarea durabilă a acestui dosar complex”, a spus Iohannis.

Sursa:mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here