Acasă SPORT Echipa naţională de fotbal joacă primul amical al anului 2018, împotriva Suediei.

Echipa naţională de fotbal joacă primul amical al anului 2018, împotriva Suediei.

DISTRIBUIȚI
ROMANIA - KAZAHSTAN 3-1, preliminarii Campionat Mondial Rusia 2018, Stadionul Ilie Oana, Ploiesti, 05.10.2017,Foto : Cristi Preda

Echipa naţională a României va disputa la 27 martie, pe teren propriu, o partidă amicală cu prima reprezentativă a Suediei, informează, luni, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

“Meciul va avea loc în afara Bucureştiului, oraşul gazdă urmând a fi anunţat în funcţie de disponibilitatea arenelor din celelalte oraşe mari ale României. FRF îşi doreşte ca echipa naţională să joace în cât mai multe locuri din ţară pentru a bucura suporterii tricolorilor”, se arată pe site-ul citat.

Suedia se află în acest moment pe locul 18 în clasamentul FIFA, în timp România ocupă poziţia 41. Echipa Suediei s-a calificat la Cupa Mondială din acest an din Rusia după ce a eliminat la baraj selecţionata Italiei.

Ultima întâlnire a României cu Suedia a avut loc în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din SUA 1994, când nordicii s-au impus la loviturile de departajare.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că negociează în prezent pentru stabilirea unui alt meci amical în luna martie.

Prima reprezentativă a României va disputa următoarele meciuri oficiale în luna septembrie a acestui an, odată cu debutul competiţiei Liga Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here