Acasă Breaking News 2018 aduce reguli noi in rândul conducatorilor auto ! «Nu veți mai...

2018 aduce reguli noi in rândul conducatorilor auto ! «Nu veți mai putea circula fără acest document»

DISTRIBUIȚI
Documentul care bagă panica în mii de şoferi – ‘vor fi trași pe dreapta’ dacă sunt prinşi fără el’

O nouă Odonanţă de Urgenţă extrem de controversată a Guvernului Tudose va face prăpăd printre conducătorii auto. 2018 aduce mai multe reguli ce vizează mii de şoferi, iar în cazul în care acestea nu vor fi respectate, consecinţele pot fi extrem de grave, anunţă bugetul.ro.

Potrivit acesteia, conducătorii auto nu vor mai avea dreptul de a urca la volan dacă nu au în posesia lor acest document foarte important.

Conducătorii auto au la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra contractul de vânzare-cumpărare al maşinii în Registrul naţional de evidenţă a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculate, informează money.ro, citat de antena 3.

Aceeaşi sancţiune se aplică şi pentru autoturismele care nu corespund tehnic.

“Este interzisă circulaţia pe drumurile publice a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic, a celor neasigurate obligatoriu de răspundere civilă auto pentru pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie, a celor pentru care a intervenit suspendarea înmatriculării, precum şi a vehiculelor înregistrate al căror termen de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice a expiratori este anulată. Constatarea deficienţelor vehiculelor se face de către poliţia rutieră, iar verificarea stării tehnice a vehiculelor aflate în trafic pe drumurile publice se face de către poliţia rutieră, împreună cu instituţiile abilitate de lege”, se precizează în proiectul de act normativ.

Sursa: www.bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here