Acasă General Supa de muraturi, noua tendinta a iernii

Supa de muraturi, noua tendinta a iernii

DISTRIBUIȚI

A spus cineva supă de murături? Da, nu este nicio greșeală ci este cu adevărat un preparat interesant, care a devenit la modă în această perioadă. Cum iarna este anotimpul murăturilor și cum vremea friguroasă necesită o supă caldă, câțiva specialiști în bucătărie s-au gândit să le pună în aceeași oală, la propriu! Astfel, iată cât de simplu este de pregătit supa de murături și cine știe, poate aceasta va deveni chiar preferata familiei tale.

Ingrediente

2/3 cartofi
2/3 morcovi
5/6 căni de supă de pui
100 g unt
1 cană de făină
200 g smântână
1 cană de apă
2 căni castraveți murați
2 căni zeamă de murături
Sare
Piper

Metoda de preparare

Pare destul de ciudat acest preparat, însă este gustos și nici nu necesită foarte mult timp pentru pregătire. Astfel, începi rețeta de supă de murături prin a tăia în bucăți mici castraveții murați, cartofii și morcovii. Cartofii și morcovii îi vei pune la fiert în supa de pui, căreia îi adaugi cele 100 de g de unt când observi că începe să fiarbă. După ce untul s-a topit, este timpul să adaugi și castraveții murați. Lași totul la fiert la foc mediu, timp în care te ocupi de partea a doua a preparatului.

Într-un bol vei amesteca fâina cu smântâna. Trebuie să o amesteci cu grijă și foarte bine astfel încăt să nu se formeze cocoloașe. Ulterior, vei adăuga și cana de apă, compoziția devenind astfel mai lichidă. Sfatul nostru este să amesteci totul cu ajutorul unui tel, adică să “bați” amestecul pentru a te asigura că nu mai există nicio bulă de aer.

Pofta buna !

Sursa: www.qbebe.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here