Acasă SPORT Ce zice Gigi Becali despre Giga Popescu consilier! Vezi aici reactia lui!

Ce zice Gigi Becali despre Giga Popescu consilier! Vezi aici reactia lui!

DISTRIBUIȚI

“Gica Popescu, in primul rand, are si calitati sportive, si manageriale, e si un om echilibrat, intelept. E un profil pe care il intalnesti mai rar in fotbal. El e un om de mare calitate, chiar daca a facut puscaria pe care a facut-o.”

“Eu cred ca e cea mai buna alegere. Acum are ocazia sa isi demonstreze calitatile manageriale.”

“E mai mult decat un consilier, va avea rol de manager.”

“Eu zic ca e cea mai buna decizie pe care putea sa o ia premierul Tudose.”, a spus Becali la PRO X.

Practic, prin noua functie, Gica Popescu va fi omul de legatura intre stat si fotbal, adica intre Guvern si FRF.

In ultima perioada, Gica Popescu a spus ca nu se gandeste sa candideze din nou pentru alegerile de la Federatie. A stat deoparte, la fel ca si Hagi, si atunci cand a venit vorba de sustinerea grupului “Generatiei de Aur” pentru alegerile din aceasta primavara.

In 2013, Romania s-a batut in piept ca organizeaza o grupa de la CE de fotbal. Am batut palma cu UEFA, am fost foarte mandri in momentul ala. Nu s-a facut nimic. Ne trebuiau patru stadioane. Am gasit niste oameni extraordinari care se pricepeau sa faca o banca, o autostrada. Domnul Ciolacu a zis sa luam pe cineva care a facut fotbal. Pe cineva care stie unde e UEFA. S-a discutat cu solutia respectiva, in decembrie. Care a vrut sa vada dosarul, sa stie in ce se baga. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, il cheama Gica Popescu.”

“I-am spus ca ii multumesc ca de azi iti nenorocesti din nou viata. Nu stiu daca i-am facut un bine. Sunt convins ca si Gica Hagi va da o mana de ajutor. Cand i-am chemat la Guvern in decembrie, erau mai timorati. Le-am spus ca noi trebuie sa fim timorati”, a declarat Mihai Tudose la Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here