Acasă Stiri Interne Avertisment extrem de dur al preşedintelui Klaus Iohannis

Avertisment extrem de dur al preşedintelui Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Avertisment extrem de dur al preşedintelui către parlamentari. Şeful statului le-a transmis un ultimatum clar acestora în primul mesaj din 2018 de la Palatul Cotroceni. Iohannis a decorat mai multe şcoli şi licee şi a transmis faptul că România are nevoie, mai mult ca oricând, de investiţii masive în învăţământ şi cercetare. Şeful statului le-a transmis politicienilor că sunt obligaţi să sprijine şcoala.

“Şcoala trebuie să contribuie la prosperitate şi reducerea inegalităţii. Politicienii trebuie să sprijine şcoala. Problemele sunt vizibile în statistici. Vreau un sistem de educaţie de calitate. Să oferim fiecărui copil un traseu clar şi predictibil. Din păcate, vorbim despre tineri care participă în cercetare la universităţi din afara României. Politica românească trebuie să înţeleagă şi să susţină educaţia românească”, a spus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 10 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, o alocuțiune în cadrul ceremoniei de decorare a unor instituții de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here