Acasă Monden Adriana Bahmuteanu a facut un gest neasteptat dupa ce si-a dat demisia...

Adriana Bahmuteanu a facut un gest neasteptat dupa ce si-a dat demisia de la postul la care lucra. Afla aici ce incearca sa ascunda vedeta

DISTRIBUIȚI

Adriana Bahmuteanu si-a urmat fosta colega de emisiune, Roxana Marcu, si a luat decizia de a abandona proiectele la postul de televiziuni la care a lucrat in ultimii ani, conform www.wowbiz.ro

Anuntul fostei prezentatoare TV a fost publicat miercuri, pe pagina ei de Facebook

„Vreau că anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele.
Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici. A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experienţă inedită alături de colegi minunaţi. Mulţumesc întregii echipe ce m-a susţinut în momentele dificile, managementului, celor de la PR şi tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea că viaţă este o aventură formată din provocări, episoade, lecţii, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depăşim. La fel cum cred cu tărie că fiecare dintre noi ne construim realitatea şi drumul aşa cum simţim că este mai bine! Mulţumesc mult tuturor!”, a fost anuntul postat de Adriana Bahmuteanu.

La doar o zi dupa anuntul facut, Adriana Bahmuteanu a surprins din nou. Vedeta a sters postarea pe care o facuse in urma cu doar o zi, prin care isi anuntase plecarea.
Desi Bahmu’ a dat de inteles ca a plecat in termeni pasnici, faptul ca a ascuns postarea de ochii lumii i-a facut pe multi sa se gandeasca si la alte supozitii cu privire la decizia ei de a incheia colaborarea.

Mai multe detalii pe www.wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here