Acasă Frumusete Tu cat de curajos esti?

Tu cat de curajos esti?

DISTRIBUIȚI

Tu cat de curajos esti?

Sunt cuvinte care ne reprezintă existența noastră , sentimente care uneori ne ridică sau nu moralul , dar cel mai important este sa le folosim în viață în scopuri bune . Eu cred că a trăi este o dovadă de curaj si trebuie sa înțelegem că nu toate schimbările sunt negative şi din orice se poate învăța ! Am să vă spun câteva acțiuni pe care le facem zilnic şi  care pentru mine sunt dovezi de curaj :
• să ne trezim în fiecare  zi  fără teama că poate fi ultima zi din viața noastră
• să adormi fără teama că nu te vei mai trezi
• să alegem pe cine sau nu să avem alături
• să ne susținem punctul de vedere împotriva tuturor
• să recunoaştem când greşim şi să încercăm să ne îndreptăm
• să spunem da când restul spun nu
• să o luăm de la zero de fiecare dată când e nevoieCu trecerea anilor schimbarea este bună , când iubeşti ceea ce faci şi dorinţele de a triumfa sunt şi ele acolo , e nevoie doar de curajul de a ieşi din zona de confort care binențeles vor aduce cu el schimbările.
Eu nu ştiu ce se ascunde în voi . Nu am cum să ştiu . Poate că nici voi nu ştiţi prea bine deşi bănuiesc că ați întrezărit ceva .
Nu vă cunosc aptitudinile , aspiraţiile , năzuințele , talentele secrete . Dar cu siguranță există înăuntrul vostru ceva minunat !   Spun asta cu toată convingerea  , fiindcă se întâmplă să cred că suntem cu toții purtătorii unor comori ascunse . Universul  ascunde comori stranii în adâncul fiecaruia dintre noi şi apoi se retrage să vadă  dacă le putem găsi .
” Curajul de a porni în această căutare “, m-ai întâi de toate  iată ce deosebeşte o viață banală de una plină de magie !


Fără curaj nu îți vei atinge niciodată potențialul maxim , fără curaj viața ta va rămâne neînsemnată ! by : Cristina Tamas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here